Centre de Formació Eqüestre Canet de Mar
Si t’apassiona el món del cavall i vols formar-te com a professional, al Centre de Formació Eqüestre del Club impartim els ensenyaments esportius en hípica (TEGM EQ10 i TEGM EQ20) i el crèdit de Conducció de grups a cavall i atencions equines bàsiques del Cicle d’Activitats Físico Esportives en el Medi Natural (CAFEMN).
A més, organitzem cursos per a preparar-se per la prova d’accés al cicle inicial d’hípica i al cicle final de Disciplines Hípiques de Salt, Doma i Concurs Complet.

ENSENYAMENTS ESPORTIUS EN HÍPICA

Els ensenyaments esportius en hípica formen part dels ensenyaments professionals de règim especial (LOE). Estan reglats pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i s’organitzen en dos graus: grau mitjà i grau superior.
El grau mitjà comprèn dos cicles:
  • El CICLE INICIAL, que comporta l’obtenció del certificat corresponent i és comú per a les dues modalitats de tècnic.
  • El CICLE FINAL, que es pot cursar en dues modalitats i comporta el títol de tècnic o tècnica d’hípica en l’especialitat cursada:
  • Tècnic/a Esportiu/va en Disciplines Hípiques de Resistència, Orientació i Turisme Eqüestre.
  • Tècnic/a Esportiu/va en Disciplines Hípiques de Salt, Doma i Concurs Complet.
  • Amb el grau superior, s’obté el títol de Tècnic o Tècnica superior en Hípica. Per accedir-hi, cal:
  • Superar una prova específica d’accés.
  • Tenir el títol de tècnic/a en Disciplines Hípiques de Salt, Doma i Concurs Complet
  • Tenir el títol de batxiller o un títol equivalent a efectes acadèmics, tenir el títol de tècnic superior de formació professional o grau universitari. Les persones que no compleixen aquest requisit han de superar una prova general d’accés.

Els títols de tècnic o tècnica d’esport i tècnic o tècnica superior d’esport són equivalents als títols de grau mitjà i de grau superior de formació professional, respectivament.

Logo Centre de formacií eqüestre Canet de MAr

Al Centre de Formació Eqüestre del Club Hípic Canet de Mar impartim el Cicle inicial i els cicles finals de Disciplines Hípiques de Doma, Salt i Concurs Complet i Disciplines Hípiques de Resistència, Orientació i Turisme Eqüestre.